Jesteś tutaj

Dział Żywienia

Kierownik Kuchni
Agnieszka Sorychta



Kontakt
tel.: 32 278 91 11
e-mail: asorychta@io.gliwice.pl

Dział Żywienia Centrum Onkologii-Instytutu Oddział w Gliwicach zapewnia obiady pacjentom hospitalizowanym w COI, jak również pracownikom szpitala.

Chorym przebywającym na Oddziałach poszczególnych Klinik, przynoszone są do sal obiady, które porcjuje się na tacach oraz zaopatruje w informację o rodzaju diety. 

Obiady dla pracowników COI serwowane są od poniedziałku do piątku w godz. 1230-1420 w stołówce znajdującej się na drugim  piętrze nowego budynku za kaplicą nad Zakładem Radioterapii.

Istnieje również możliwość wykupienia obiadów przez osoby niebędące pracownikami Instytutu (cena obiadu abonamentowego wynosi obecnie 12 zł).
Serdecznie zapraszamy gości hotelu COI do skorzystania z naszej oferty.
 
Obiady na stołówce wydawane są  za okazaniem imiennej karty obiadowej. Menu obiadowe ustalane jest przez Dietetyczki raz na dekadę i znajduje się do wglądu w stołówce na tablicy ogłoszeń.

Obiady przygotowywane są w 3 wersjach:
- dieta podstawowa
- dieta wątrobowa
- dieta wegetariańska 

INFORMACJA

 
Dział Żywienia Centrum Onkologii-Instytutu Oddział w Gliwicach informuje, iż od 01.10.2017 r. zmienia zasady sprzedaży obiadów abonamentowych.
W związku z powyższym, zamówienia na obiady prosimy składać drogą e-mailową na jeden z podanych adresów:

lub telefonicznie pod nr tel.: 32/ 278 91 02 – do dietetyczek, bądź 32/ 278 91 11 – do kierownika kuchni.

Do odbioru  bloczków abonamentowych wraz z uregulowaniem płatności zapraszamy  na stołówkę COI (II piętro, nowy budynek) w godzinach od 12:20 do 14:00, w pierwsze dwa dni robocze  nowego miesiąca kalendarzowego.


Świadczone usługi komercyjne
 
  Maksymalna liczba osób Cena
wynajem stołówki   400 zł/dobę
wynajem sali bankietowej 50 200 zł/dobę
 
Przygotowanie: Cena
śniadania 10 zł/osobę
obiadu 12 zł/osobę
kolacji 10 zł/osobę
catering ustalana indywidualnie
 

Dział Żywienia posiada ważny Certyfikat – HACCP wg CAC/RCP 1-1969 Rev .4 (2003)