Jesteś tutaj

Dział Żywienia


Kierownik Kuchni
Agnieszka Sorychta


Kontakt
tel.: 32 278 91 11
e-mail: asorychta@io.gliwice.pl

Dział Żywienia Centrum Onkologii w Gliwicach zapewnia obiady dla pracowników oraz pacjentów przebywających w Klinikach. Chorzy przebywający w Klinikach Instytutu otrzymują w swoich salach obiady porcjowane na tacach opatrzonych informacją o rodzaju diety. Obiady dla pracowników szpitala serwowane są od poniedziałku do piątku w godz. 1230 - 1420 w stołówce znajdującej się na pierwszym piętrze. Obiady są sprzedawane w formie abonamentu w ostanie 2 dni miesiąca na pierwszym piętrze Działu Żywienia (klatka schodowa) w pokoju nr 101, oraz w każdy wtorek i czwartek w godz. 900-1200 w pokoju dietetyczek nr 113. 

Istnieje również możliwość wykupienia obiadów przez osoby nie będące pracownikami Instytutu (cena obiadu abonamentowego wynosi obecnie 12 zł). Obiady na stołówce są  wydawane za okazaniem imiennej karty obiadowej. Menu obiadowe jest ustalane przez Dietetyczki raz na dekadę i znajduje się do wglądu na tablicy w stołówce.

Obiady są przygotowywane w 3 wersjach:
- dieta podstawowa
- dieta wątrobowa
- dieta wegetariańska 


Dział Żywienia posiada ważny Certyfikat – HACCP wg CAC/RCP 1-1969 Rev .4 (2003)


Świadczone usługi komercyjne
 
  Maksymalna liczba osób Cena
wynajem stołówki   400 zł/dobę
wynajem sali bankietowej 50 200 zł/dobę
 
Przygotowanie: Cena
śniadania 10 zł/osobę
obiadu 12 zł/osobę
kolacji 10 zł/osobę
catering ustalana indywidualnie