Jesteś tutaj
Dział Żywienia
Kierownik Kuchni
Agnieszka Sorychta
Kontakt
tel.: 32 278 91 11
e-mail: Agnieszka.Sorychta@io.gliwice.pl
Dział Żywienia Centrum Onkologii-Instytutu Oddział w Gliwicach zapewnia wyżywienie pacjentom hospitalizowanym w COI, a także przygotowuje śniadania dla gości Hotelu COI.
Chorym przebywającym na Oddziałach poszczególnych Klinik, przynoszone są do sal śniadania, obiady oraz kolacje które porcjuje się na tacach oraz zaopatruje w informację o rodzaju diety.
Od dnia 1 października 2019 r. serdecznie zapraszamy do nowo wyremontowanej restauracji (2 piętro – budynek szpitala), gdzie oferowane będą śniadania, obiady oraz przekąski dla pracowników, pacjentów naszego Instytutu oraz osób z zewnątrz.
Restauracja z której mogą korzystać pracownicy oraz pozostali goście czynna jest poniedziałku do piątku w godz. 8:00-17:00 oraz w soboty, niedziele i święta w godz. 12:00-17:00.
Na parterze budynku szpitala działa także bistro, które jest do Państwa dyspozycji od poniedziałku do piątku w godz. 7:30-17:00.
Serdecznie zapraszamy gości hotelu COI do skorzystania z naszej oferty.
Menu ustalane jest przez Dietetyków i znajduje się do wglądu w stołówce na tablicy ogłoszeń.
Obiady przygotowywane są w 3 wersjach:
- dieta podstawowa
- dieta wątrobowa
- dieta wegetariańska
Wszelkie dodatkowe informacje dotyczące np. cateringu lub rezerwacji restauracji uzyskacie Państwo dzwoniąc pod nr tel:
32/ 278 91 02 – do dietetyczek
32/ 278 91 11 – do kierownika kuchni
Kontaktować można się także mailowo:
Agnieszka.Sorychta@io.gliwice.pl - kierownik
Teresa.Widera@io.gliwice.pl - dietetyk
Anna.Czoba@io.gliwice.pl - dietetyk
MENU RESTAURACJI
Dział Żywienia posiada ważny Certyfikat – HACCP wg CAC/RCP 1-1969 Rev .4 (2003)