Jesteś tutaj

Dział Żywienia

Kierownik Kuchni
Agnieszka Sorychta

Kontakt
tel.: 32 278 91 11
e-mail: Agnieszka.Sorychta@io.gliwice.pl
 
Dział Żywienia Narodowego Instytutu Onkologii  Oddział w Gliwicach zapewnia wyżywienie pacjentom hospitalizowanym w NIO a także przygotowuje śniadania dla gości Hotelu NIO.

Chorym przebywającym na Oddziałach poszczególnych Klinik, przynoszone są do sal śniadania, obiady oraz kolacje które porcjuje się na tacach oraz zaopatruje w informację o rodzaju diety. 

Od dnia 1 października 2019 r. serdecznie zapraszamy do nowo wyremontowanej restauracji (2 piętro – budynek szpitala), gdzie oferowane będą śniadania, obiady oraz przekąski dla pracowników, pacjentów naszego Instytutu oraz osób z zewnątrz.

Restauracja z której mogą korzystać pracownicy oraz pozostali goście czynna jest poniedziałku do piątku w godz. 8:00-16:00. 

Na parterze budynku NIO działa także bistro, które jest do Państwa dyspozycji od poniedziałku do piątku w godz. 8:00-15:00.

Serdecznie zapraszamy gości hotelu NIO do skorzystania z naszej oferty.
 
Menu ustalane jest przez Dietetyków i znajduje się do wglądu w stołówce na tablicy ogłoszeń.

Obiady przygotowywane są w 3 wersjach:
- dieta podstawowa
- dieta wątrobowa
- dieta wegetariańska 
 
Wszelkie dodatkowe informacje dotyczące np. cateringu lub rezerwacji restauracji uzyskacie Państwo dzwoniąc pod nr tel:
 
32/ 278 91 02 – do dietetyczek

32/278 92 00 - do dietetyczek ( informacje dotyczące restauracji i bistro)

32/ 278 91 11 – do kierownika kuchni

Kontaktować można się także mailowo:

Agnieszka.Sorychta@io.gliwice.pl - kierownik
Teresa.Widera@io.gliwice.pl - dietetyk
Anna.Czoba@io.gliwice.pl - dietetyk

MENU RESTAURACJI


Dział Żywienia posiada ważny Certyfikat – HACCP wg CAC/RCP 1-1969 Rev .4 (2003)